PRODUSE SI ACCESORII QBOX

Feronerie si accesorii  ROTO

Roto

Tehnologie de varf pentru mai mult confort in fiecare casa.
Solutii si servicii pentru ferestre, usi, accesorii si ferestre de mansarda.

 

Peste tot unde se utilizeaza tehnologia ferestrelor si usilor veti auzi cu siguranta numele Roto. Indiferent de locul in care va aflati in lume.

Caci noi suntem cel mai bine pregatiti pentru orice cerinte – fie ele specifice unei tari sau cerinte individuale – si va putem oferi cele mai bune solutii. In tot ceea ce dezvoltam, scopul nostru este sa combinam inteligent siguranta, managementul energiei si confortul.

Produse pentru ferestre si usi de terasa

Roto ofera pentru producatorii de ferestre de pretutindeni probabil cel mai larg spectru de feronerie de pe piata. Va invitam sa va faceti o imagine despre competenta noastra deosebita.

Ferestre oscilante/oscilo-batante

De la inventia feroneriei oscilo-batante realizata industrial de catre fondatorul firmei noastre Wilhelm Frank in anul 1935, principiul de functionare a acesteia a castigat acceptul in multe parti ale lumii. Sistemele moderne permit nu numai deschiderea oscilanta, ci si cea batanta a unei ferestre, cu o singura mana, oferind un maxim de confort si siguranta. 

Accesorii pentru geam

Sunt componente care nu se vad dar care influenteaza in mod decisiv montajul corect al geamului si durabilitatea in timp a ferestrelor. Piesa de calare geam ca element de legatura intre toc si cantul geamului asigura atat functionalitatea in timp a ferestrei cat si pozitionarea sigura a geamului pe intreaga durata de viata a sistemului. Pe langa solutiile standard va oferim numeroase produse si accesorii pentru montajul geamului. 

Ferestre culisante

Ferestrele noastre culisante ofera confort sporit in spatiu restrans si sunt recomandabile in toate cazurile in care nu se doreste, respectiv deranjeaza cerceveaua de fereastra deschisa catre interior sau exterior. Datorita mecanicii elaborate si elementelor de inchidere usor de actionat ferestrele pot fi deplasate in pozitiile inchis/deschis cu o singura mana. Conform principiului modular, toate elementele se pot combina intre ele foarte usor in functie de cerintele individuale de siguranta, confort si design. 

Ferestre cu deschidere catre exterior

Culisante pe vertical sau oscilante: ferestrele cu deschidere catre exterior sunt apreciate pretutindeni.  Actionarea simpla, precum si utilizarea optima a spatiului datorata tipului de deschidere fac ca aceste ferestre sa fie foarte atractive. Chiar si in locurile in care sunt expuse la actiunea vantului, de ex. pe litoral, ferestrele cu deschidere catre exterior isi arata avantajele: cu cat vantul este mai puternic, cu atat cerceveaua de fereastra  preseaza mai tare pe toc. 

Obloane

Obloanele constituie o alternativa atractiva la clasicele rulouri. Sistemul nostru Roto Fentro este variat,  usor de montat, de o calitate superioara pana la ultimul detaliu. Prin vopsirea in camp electrostatic suprafata de inox a feroneriei rezista in timp tuturor intemperiilor si influentelor mediului. Datorita echiparii premontate, montajul se face mai repede si se evita erorile. 

Manere de fereastra

Cercetarile continue in domeniul manerelor de fereastra subliniaza transformarea succesiva dintr-un simplu element ajutator intr-un element vizibil si atractiv al ferestrei.


Impreuna cu sistemul de profile, constituie cel mai important element stilistic al unei ferestre. Dintr-o varietate de forme si culori, puteti crea ferestre cu accente vizibile, fie cu design modern, fie cu design clasic. Manerele de fereastra Roto sunt certificate in conformitate cu RAL si garanteaza functionarea de durata a acestei tehnologii de prima clasa.

Feronerie si accesorii MACO

Feronerie MACO

Firma SC. Qbox Sales S.R.L. foloseste pentru echiparea tamplariei pvc rehau feronerie MACO, lider de necontestat atat in producerea de feronerie pentru usi si ferestre pvc cat si in multe alte domenii de activitate.

Avantajele Feroneriei MACO
1. Feroneria MACO Multimatic are o rezistenta la coroziune ridicata (producatorii de ferestre de pe litoralul Marii Negre folosesc feroneria maco deoarece este cea mai rezistenta de pe piata in conditii saline )
2. Balamalele feroneriei MACO Multimatic sustin 120 KG in comparatie cu celelalte feronerii care sustin 80-100 KG
3. Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multimatic este reglabila in 3 directii ( 3D )
4. Boltul balamalei este antiefractie. Nu poate fi scos decat in conditii speciale. Balamalele au o bucsa din teflon care nu permit ca boltul sa cada in timp. Boltul ramane blocat in primul lagar al balamalei.
5. Rolele de inchidere ale feroneriei sunt tip ciuperca.
6. Feroneria MACO Multi-matic este echipata cu sistem impotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc ( reglaj pe verticala ). In conditiile in care fereastra se deregleaza in timp, sistemul impotriva actionarii gresite aduce cerceveaua in pozitia reglata in momentul montajului
7. Rolele de inchidere tip ciuperca a feroneriei MACO Multi-matic se pot regla pe inaltime (autoreglabile )
8 Rolele de inchidere tip ciuperca au o frecare mult mai mica pe contraplaca fata de cei clasici. (actionare mai usoara a feroneriei )
9. Feroneria MACO Multi-matic este echipata standard cu microventilatie in 2 trepte
10. Opozantul de pe toc este tip antiefractie
11 . La ferestrele in 2 canaturi, canatul inactiv va fi actionat dintr-o singura manevrare cu ajutorul unei parghii centrale. ( nu vor mai fi 2 actionari sus si jos )
12. Feroneria MACO Multi-matic este garantata de producator pentru 20.000 de cicluri inchidere-deschidere fata de G-U care este garantata pentru 15.000 de cicluri
13. MACO este unul dintre liderii europeni in productia de feronerie
14. Feroneria MACO Multi-matic este tratata special cu Crom printr-un procedeu numit Silver Lock. Parafinarea feroneriei este o inovatie MACO si realizeaza uniformizarea acoperirii feroneriei. Beneficiind de aceste doua procedeee, feroneria MACO are un coeficient de frecare intre elementele sale mult mai mic ducand la o durata de viata extinsa.

15. Feroneria MACO Mult-imatic este produsa 100% pe teritoriul Austriei, la fabricile din Triben si Salzburg
16. Feroneria MACO Multi-matic poate fi echipata si cu maner fals + blocaj. Acest sistem se monteaza doar pe opozantul de pe toc. Are un avantaj sporit in momentul montarii ferestrei.
17. Odata cu introducerea feroneriei MACO, THERMO DESIGN promoveaza in standard echiparea ferestrei cu maner + protectii balamale culoare TITAN
18. Feroneria MACO Multi-matic este agrementata la Rosenheim
19. Feroneria MACO Multi-matic ofera o gama variata de solutii pentru realizarea de deschideri oscilobatante pe forme neregulate.

Rulouri si accesorii QBOX

Play Video

Rulouri exterioare suprapuse pe tamplarie

   Rulourile noastre pentru ferestre sunt firma MCA UNIBOX. Acestea oferă posibilitatea instalării casetelor covoarelor de lamele deasupra tâmplăriei. Casetele rulourilor pot fi finisate și aduse la aceeași culoare atât cu pereții interiori, cât și cu cei exteriori. Rulourile pentru ferestre UNIBOX PLUS permit desfacerea părții de jos a casetei pentru o întreținere ușoară și fără deteriorarea finisajelor.

Rulouri exterioare aplicate

   Rulourile exterioare pentru ferestre MCA OUTBOX reprezintă soluția ideală pentru instalarea sistemelor de umbrire pe tâmplăria existentă. Designul celor două variante de casete se armonizează perfect cu restul detaliilor fațadei pe care sunt montate

Play Video
Play Video

Usi de garaj

   Usile de garaj MCA se pot realiza dintr-o gama de peste 40 de tipuri de panouri cu diverse culori, suprafete care imita lemnul si multiple tipuri de ambutisari ale tablei. Usile de garaj MCA permit multiple variante de vitrare si chiar integrarea unei usi pietonale cu prag jos. Fiabilitatea si rezistenta in timp a usilor de garaj MCA sunt cele care transforma investitia in confort termic si design placut intr-o investitie eficienta pe termen lung.

Motorizari rulouri

Rulourile motorizate înseamnă eliminarea operării greoaie manuale!

Viaţa este mult mai simplă, atunci când ai nevoie doar să apeşi un buton. Cu un motor RTS, te poţi bucura de confortul complet al manevrării unei telecomenzi. Nu este nevoie să te plimbi prin casă. Toate rulourile tale sunt controlate din acelasi loc – o casă cu adevărat conectată!

Play Video

Plase insecte &  pervaze

Plase anti-insecte

Plasele anti-insecte se pot realiza folosind trei solutii constructive: 
– deschidere pe balamale;
– deschidere tip rulou;
– fixe.

Avantaje

-au rolul de a ne proteja impotriva insectelor atunci cand 
fereastra este deschisa;
-se foloseste o plasa din fibra de sticla gri rezistenta la intemperii si la actiunea razelor solare;
-schimb permanent de aer intre interior si exterior;
-intretinere usoara.

Pervaze interioare si exterioare

Pervazele noastre sunt usor de întretinut si completeaza toate sistemele de ferestre. Prin paleta larga de culori, pervazul nostru devine un element decorativ personalizat. Utilizarea acestora este posibila atat la constructii noi, cat si la proiecte de reabilitare.

Avantaje:

Pervazul nostru combina varietatea de decoruri pentru toate stilurile de amenajare,cu un concept robust si usor de întretinut. Prin adancimile diversificate de la 100 la 650 mm sunt acoperite aproape integral toate modalitatile de instalare.  
Proprietati:
Dimensiuni disponibile 100 mm- 650 mm
Latime vizibila / fata: 40 mm
Grosime: 20 mm
Lungimea de montaj posibila max. 3m
Stabilitatea termica: -30 °C pana la +60 °C
Foarte bune propietati de izolare. Material ignifug
Suprafata exterioara: rezistenta la zgarieturi, la abraziune si lumina.