Ferestre cu geam termopan de înaltă performanță oferite de QBOX

Saint-Gobain Glass

&

Guardian InGlass

Ferestrele cu geam termopan Saint-Gobain Glass

Produsele Saint-Gobain Glass pentru ferestre cu geam termopan de înaltă performanță au apărut din nevoia de a îmbunătăți eficiența energetică a clădirilor, prin reducerea consumului de energie și scăderea emisiilor de CO2.

Dincolo de aspectele legate strict de mediu, utilizând sticla Saint-Gobain Glass în componența ferestrelor cu geam termopan ale locuinței dumneavoastră, contribuiți la îmbunătațirea calității vieții datorită beneficiilor pe care aceasta le poate oferi: izolare termică, control solar, confort pe timpul zilei, economisirea energiei, siguranță și securitate, izolare fonică. 

Inspirație pentru ferestre termopan și amenajări interioare

Puteţi folosi sticla în moduri pe care nu vi le-aţi imaginat până acum. Aici veţi găsi inspiraţie, idei şi exemple pentru toate posibilităţile de utilizare a sticlei pentru amenajarea locuinței dumneavoastră, fie că doriți să înlocuiți ferestrele sau să transformați interiorul. 

Ferestre de înaltă performanţă

Cum ar fi dacă ferestrele

… din jurul nostru s-ar adapta tuturor nevoilor vieții, reinventând fereastra ca soluție pentru confort și protecție în fața agresiunilor externe și a zgomotului?
… cu vitraj dublu sau triplu ne-ar oferi aceeași protecție ca rulourile exterioare, în timp ce mențin căldură iarna și răcoare vara?
… s-ar adapta nivelului de lumină a soarelui și temperaturii interioare, pentru a economisi energie?
… pur și simplu ne-ar ajuta să ne bucurăm de tot ce ne oferă natura, astfel încât să trăim în armonie cu mediul, utilizând produse care ne protejează sănătatea?
 

Soluția pentru ferestre perfecte există în întreaga lume și este Saint-Gobain Glass

 
Cu 350 de ani de experiență în fabricarea sticlei, Saint-Gobain Glass transformă în realitate proiectele viitorului. 
 
Sticla pentru exterior (ferestre sau uși) marca Saint-Gobain Glass aduce mai multă lumină și energie în locuința dumneavoastră. Cu cât utilizați mai multă sticlă în amenajarea locuinței, cu atât mai mult permiteți luminii naturale să pătrundă în interior.  
 
Sticla este un material prietenos cu mediul înconjurător, care transformă locuința într-un cămin plăcut și confortabil, fără a implica costuri suplimentare pentru siguranță și securitate.                                         
 

În această secțiune puteți descoperi beneficiile utilizării sticlei Saint-Gobain pentru ferestrele locuinței.

Sticlă pentru amenajări interioare

Sticla pentru amenajări interioare – un accesoriu incitant

Utilizarea sticlei pentru amenajrea interioară a locuinței atrage și incită. Îmbinarea purității cu rezistență și culoare metamorfozează interiorul, oferind privitorului noi dimensiuni ale esteticului. Puteți aduce culoare, lumină și noi texturi în casa dumneavoastră, fie că sunteți în căutarea unui look clasic sau contemporan. 
Sticla de interior se potrivește oricărui stil sau gust, prin aspectul atemporal și finisaje de calitate. 
 

Sticlă cu tradiție pentru amenajări interioare, de la Saint-Gobain Glass 

Așezând modernitatea și inovația pe bazele tradiției, Saint-Gobain Glass vă oferă o gamă unică de produse pentru amenajări interioare. Fie că vorbim despre uși de sticlă, pereti despartitori, mobilier sau alte elemente de decor realizate cu sticlă de interior, acestea transformă spațiul într-un loc luminos, aerisit si primitor.
 
Indiferent de ceea ce căutaţi, fie că este sticlă decorativă, lăcuită sau este o sticlă de tip oglindă, sticla pentru amenajări interioare poate  transforma un interior simplu într-unul plăcut și confortabil, sigur și inovativ.
 
 

Inovație în amenajările interioare 

 
Pentru a materializa nevoile viitorului, este nevoie de inovație. Cu 350 de ani de experiență în fabricarea sticlei, Saint-Gobain Glass transformă în realitate cele mai înalte așteptări.

Sticlă pentru design interior

Lumină și spațiu – un punct cheie pentru orice proiect de design interior

Maximizarea cantității de lumină naturală este un element esențial în designul oricărei clădiri, aceasta are un rol important în asigurarea stării de bine. 
Aduceți mai multă lumină și creeați spațiu, asigurând în același timp siguranță și securitate, prin utilizarea sticlei de interior din gama Saint-Gobain Glass: sticlă translucidă, mată, texturată, decorativă sau colorată, potrivită pentru orice stil. 
 
Produsele Saint-Gobain Glass pentru design interior se prezintă într-o gama variată de modele si culori, de la oglinzi la sticlă decorativă sau sticlă lăcuită.

Sticla Saint Gobain

 
 

Sticla Saint Gobain PLANISTAR SUN – Obtine ce e mai bun din lumină si confort pe tot parcursul anului.
În climatele calde sau pentru orientarile catre Sud și Vest a ferestrelor, Saint Gobain PLANISTAR SUN reprezinta solutia optima pentru a atinge o eficienta energetica ridicată prin reducerea supraincalzirii pe timp de vara, in timp ce asigura o izolare termica sporita pe timp de iarna si confera un aport generos de lumina naturala in orice anotimp.
Izolare termica – PLANISTAR SUN este o sticla cu emisivitate redusa, aceasta permitand atingerea unei izolari termice sporite in vitraj dublu: Ug* = 1.0 W/(m2*K)
Control Solar – PLANISTAR SUN permite montarea ferestrelor mari, limitand supraincalzirea spatiului interior datorita factorului solar scazut (g=0,38), 62% din energia solara fiind blocata la exterior. 
Confort vizual. Limitarea trecerii energiei solare permite utilizarea redusa a sistemelor de umbrire exterioare sau interioare. In acelasi timp, transmisia luminoasa mare (TL=72%) si selectivitatea optimizata aproape de 1.9 promoveaza PLANISTAR SUN in categoria de produse de inalta performanta. 
Economii de energie – Optimizarea consumului de energie pe toata durata anului prin reducerea costurilor de racire, incalzire si iluminare.

Sticla Saint Gobain PLANILUX este sticla float clara, SGG Planilux este un geam clar transparent fabricat de SAINT-GOBAIN GLASS prin procedeul “float”. 
Sticla obţinuta are suprafete perfect plane si paralele. Disponibil intr-o gama larga de grosimi, SGG PLANILUX corespunde unor utilizări multiple: geamuri exterioare si interioare pentru cladiri, de la fatade clasice si structurale pana la mobilier urban si de interior.

Sticla Saint Gobain SGG PLANILUX este sticla de baza utilizata pentru fabricarea celor mai multe dintre celelalte produse transformate: sticla reflexivă, oglinzi, sticla stratificata ornament, sablata etc. SGG PLANILUX este disponibila intr-o gama de grosimi.

Sticla Saint Gobain SGG PLANITHERM 4S SGG PLANITHERM 4S este ideal pentru ferestrele oricarei construcţii noi sau renovate.

Caracteristicile SGG PLANITHERM 4S permit utilizarea produsului atat in sectorul rezidential (locuinţe individuale, blocuri de locuinţe), cat şi in cel nerezidenţial (cladiri de birouri, hoteluri şi restaurante, centre comerciale, şcoli). Pentru aplicaţiile unde este necesară sticla de siguranţă (securizată / călită) se utilizează II –varianta ce trebuie tratată termic. SGG PLANITHERM 4S/ 4S II se combină perfect cu toate tipurile de tâmplărie PVC.

Avantaje:

PRIMAVARA 
Cu sticla Saint Gobain SGG PLANITHERM 4S / 4S II capriciile vremii nu mai contează. In această perioadă a anului, vitrajele izolante care au SGG PLANITHERM 4S / 4S II asigură un confort sporit; izolaţia termică asigură temperatura ideală indiferent de schimbările vremii.

VARA
Datorita functiei sale de control solar, sticla Saint Gobain SGG PLANITHERM 4S / 4S II reflectă de două ori mai multă energie solară decat un vitraj dublu obişnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara. O temperatura ideala – confortul si racoarea sunt asigurate chiar si in zilele caniculare. Costuri de climatizare mai mici – limitarea cantitatii de energie solară care patrunde in casa diminuează nevoia de utilizare a aerului conditionat.

TOAMNA
Cu sticla Saint Gobain PLANITHERM 4S / 4S II tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă. Reducerea costurilor – sunt suprimate costurile premature pentru incălzire.

IARNA
Vitrajul cu sticla Saint Gobain PLANITHERM 4S / 4S II oferă o izolaţie de 3 ori mai mare decat cea a unui vitraj dublu obişnuit, avantajele fiind evidente: Caldura si confort – se diminuează pierderile de căldură şi se reduce semnificativ zona rece de disconfort din apropierea ferestrelor. Economii semnificative – o izolare termică eficientă inseamnă un consum redus de energie.